Algemene Voorwaarden

Home/Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van diensten door Autorijschool het Gooi gevestigd te Utrecht. Voorafgaand aan de rijovereenkomst, dient de leerling de voorwaarden en de afspraken zorgvuldig door te lezen. Door het starten van een rijopleiding bij Autorijschool het Gooi, middels het aanschaffen van een volledige lespakket en/of deelnemen aan een actie/aanbieding, gaat de leerling automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

1. De leerling krijgt praktijkles van een instructeur die aan de eisen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM) voldoet. De instructeur is in het bezit van een geldig ‘instructeur certificaat’

2.  De leerling legt het rijexamen in principe af in de auto waarin les wordt gegeven. In geval van overmacht kan het echter gebeuren dat de leerling het examen aflegt in een vervangende lesauto.

Beëindigen van de les- en pakketovereenkomst

Autorijschool het Gooi heeft het recht om alle vormen van overeenkomsten te doen ontbinden als:

De rijschool sterk het vermoeden heeft dat de leerling opzettelijk niet meewerkt aan de vooruitgang van de lessen.

Als de overeenkomst ontbonden wordt, dient de leerling de kosten voor de gevolgde lessen te betalen.

Als je een lespakket hebt aangeschaft en je behaalt je rijbewijs terwijl je het pakket nog niet volledig benut hebt, dan heb je geen recht op restitutie.

Als de leerling besluit vroeg tijdig te stoppen met lessen dan is restitutie niet mogelijk! (Geen geld terug)

Een ingekocht lespakket heeft een geldigheidsduur van een jaar. Met ingang vanaf de eerste factuur datum. Daarna vervallen de rijlessen en ook de examens.